Fajr 05:53 | Shuruq 07:41 | Dhuhr 11:56 | Asr 13:42 | Maghrib 16:06 | Ishaa 17:54 (Mere...)

Det reelle tyranni…

Skrevet af DIT den .

Vaclav Havel sagde engang: ’Had er vigtigere for dén, der hader end objektet for selve hadet’.

Netop det had følte danske muslimer, da Jyllands-Posten for fem år siden ekstremt bevidst og med fuldt fortsæt valgte at forhåne og latterliggøre os som minoritet. JP valgte at ofre det hårdt opbyggede åbne danske samfund til fordel for avisens ønske om at angribe en minoritet i det danske samfund.

Profet tegninger: Hvad mener I om volden, og om Dannebrogs og ambassade- afbrændingerne i de muslimske byer?

Skrevet af Bilal Assaad den .

Med hjælp fra Gud, har vi altid, og vil altid, insistere på at bekæmpe volden, hvad enten det er tale om her i Danmark eller en hvilken som helst anden land i verden.

Profet tegninger: Hvorfor fik offentligheden intet at vide om disse kendsgerninger?

Skrevet af Bilal Assaad den .

Der er ingen tvivl om, at vi har sat en del kræfter i at offentliggøre hele sagens forløb i detaljer. Men gang på gang oplever vi, at de involverede medier ikke har levet op til deres ansvar, som dem der objektivt søger sandheden.

Profet tegninger: Med hensyn til de økonomiske konsekvenser. Hvorfor tog I til Saudi-Arabien og krævede en boykot?

Skrevet af Bilal Assaad den .

Vi har på intet tidspunkt sendt en delegation til Saudi-Arabien. Sagen er den, at de muslimske lærde, pga. pilgrimsfærdens sæson, der foregik i januar måned, ikke havde tid til at gennem studere sagen.

Profet tegninger: Havde I ikke sendt en anden delegation til Libanon?

Skrevet af Bilal Assaad den .

Jo, det gjorde vi. Vi havde fremvist tegningerne til fremtrædende offentlige personligheder blandt sunni muslimer, shia muslimer, de kristne og sekularister.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.