Fajr 03:18 | Shuruq 04:28 | Dhuhr 13:19 | Asr 17:46 | Maghrib 22:00 | Ishaa 23:06 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 8.103.874
donation thermometer
90%
Opdateret
14-6-2022

Pressemeddelelse: Drab og fordomme - Nice, Kabul og Wien

Skrevet af DIT den .

Det Islamiske Trossamfund udtrykker solidaritet og fordømmelser over den blodige uge i Nice, Wien og Kabul begået af ekstremister.

Vores tanker går til ofrene. Foran os er et vigtigt stykke arbejde i at forebygge denne type bestialskhed og ekstremisme. En stor del af vores arbejde består i at formidle Islam for det balancerede og livsbekræftende verdenssyn det er, og vi udtrykker derfor vores modstand til denne voldsadfærd.

Det bekymrer os samtidigt at se landets statsminister omringet af tydeligt inkompetente rådgivere, når hendes fordømmelse falder på "islamisk terrorisme". At koble terrorisme til Islam er ikke et nyt kneb, men ikke desto mindre uærligt og uanstændigt, særligt når det kommer fra en statsleder. Det reproducerer en stereotyp om at vold er en indgroet del af Islam. Det er en falsk præmis, og vi ser gerne, at statsministeren stopper med at reproducere den type propaganda.

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.