Fajr 03:18 | Shuruq 04:36 | Dhuhr 13:12 | Asr 17:34 | Maghrib 21:37 | Ishaa 22:50 (Mere...)

Status på vores 9 mio. kroners indsamling til udvidelse af moskéen

kr. 9.000.000
donation thermometer
donation thermometer
kr. 7.685.039
donation thermometer
85%
Opdateret
14-5-2022

PRESSEMEDDELELSE 12-10-2021: DANSKE MUSLIMER TAGER UTVETYDIGT AFSTAND FRA ILLEGAL OMSKÆRING

Skrevet af DIT den .

 
En ny dokumentar, som sendes på TV2 torsdag aften, vil angiveligt vise ulovlig og uautoriseret omskæring af drengebørn i Danmark. Vi, samtlige muslimske paraplyorganisationer i Danmark, tager utvetydigt afstand fra illegale rituelle omskæringer og fordømmer på det kraftigste alle former for ulovlig og uautoriseret omskæringspraksis.

 Omskæring bør altid ske under ordentlige medicinske forhold og bør udelukkende udføres af autoriserede læger med særligt kendskab til proceduren. Vi forholder os til og henviser her til Styrelsen for Patientsikkerhed, som i februar 2020 udkom med både retningslinjer og et udførligt notat vedrørende emnet. Omskæring bør altid leve op til gældende sundhedsfaglige standarder.

For henvendelser om pressemeddelelsen kontakt venligst talsmand Urfan Ahmed på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Signeret af:
Dansk Muslimsk Union
Muslimernes Fællesråd
Det Islamiske Trossamfund
Den Islamiske Union i Danmark
Dansk Islamisk Center
Sammenslutning af Pakistanske Moskéer i Danmark
Imam Ali Moskéen
Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.