Ægteskabsrådgivning

Oplever I problemer i jeres parforhold? Måske har I mange skænderier, er dårlige til at kommunikere eller noget helt tredje? Vores rådgivningsafdeling, Center for Dansk Islamisk Rådgivning kan hjælpe jer.

I alle ægteskaber vil der med tiden opstå udfordringer, men hvis I har de rette værktøjer og viden om, hvordan I kan overkomme udfordringerne, kan I komme langt. Dette vil vi hjælpe jer med.

Et godt ægteskab er grundlaget for et godt liv samt et succesfuldt familieliv. Derfor betyder ægteskabet så meget for os som mennesker. Hvis ægteskabet ikke fungerer, har det direkte eller indirekte negativ påvirkning på andre sfærer i vores liv. Mange i dag går igennem en skilsmisse, og årsagerne kan være mange. Manglende kommunikation, manglende respekt, manglende tillid eller hvis den ene eller begge ikke lever op til sit ansvar i ægteskabet.

Center for Dansk Islamisk Rådgivning er klar til at hjælpe jer igennem denne svære tid. Vi er af den opfattelse, at i de fleste tilfælde er der godhed i forsoning, mens i andre tilfælde er forsoning ikke den bedste løsning. Derfor vil vi sammen med jer kigge på jeres specifikke situation og hjælpe jer bedst muligt.

Du kan læse mere på Center for Dansk Islamisk Rådgivnings hjemmeside, hvor du også kan book en tid

Besøg hjemmeside: https://www.cdir.dk/