Fajr 05:25 | Shuruq 07:05 | Dhuhr 12:24 | Asr 15:00 | Maghrib 17:40 | Ishaa 19:20 (Mere...)

Styrelse blåstempler rituel omskæring

Skrevet af Tine Maria Winther den .

Omskæring af drengebørn er generelt et ufarligt indgreb med få komplikationer, konkluderer Styrelsen for Patientsikkerhed i et længe ventet notat. Notatet indgår, når Folketinget senere i år skal behandle et borgerforslag om en mindstealder på 18 år for religiøs funderet omskæring

Partier erkender, at de ikke kan dokumentere, at muslimers jødehad er vokset

Skrevet af ritzau den .

Et enigt Folketing stemte i sidste uge for en udtalelse, som fordømmer chikane og hærværk rettet mod jøder. Udtalelsen indeholder også en passage om, at der i islamiske kredse er voksende antisemitisme. Men flere af Folketingets partier erkender, at de ikke har dokumentation for påstanden.

Pressemeddelelse vedr. rapport om nikah-opløsning: DIT rækker hånden ud

Skrevet af DIT den .

Den seneste tid har man kunnet læse om en håndfuld muslimske kvinders bekymrende oplevelser med vold og misbrug i deres ægteskab, og hvorvidt religiøse barriere holder kvinden fanget i disse forhold. Som led i en omfattende rapport fra VIVE, har resultaterne vakt opsigt blandt almene borgere, interesseorganisationer og politikere på Christiansborg. Det gør ondt at læse de forfærdelige beretninger, som modstrider alle etiske standarder.

Find os på Facebook

wakf facebook

DIT Youtube

wakf tube

Doner med MobilePay

Når du besøger www.wakf.com bliver der lagt cookies på din computer, tablet eller mobiltelefon. Vi bruger cookies til webanalyse og statistik, så vi kan se, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Formålet er løbende at kunne optimere, videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Statistikken bliver udelukkende brugt til vores interne brug.