Islamisk vielse

Ønskes islamisk vielse kan DIT forestå dette. En vielse hos os indbefatter samtidig også en registrering kaldet ”borgerlig vielse” ved den kommune man har bopæl i.

Før vielsen skal der udfyldes en såkaldt ”ægteskabserklæring”, hvilket man kan gøre på følgende link : Ansøg om vielse – ægteskabserklæring

Efterfølgende vil man modtage en ”prøvelsesattest”, med denne i hånden kan man så ringe til DIT på 3811 2225 eller 6086 8527 for at bestille en tid til selve den islamiske vielse.

Senest en uge før vielsen skal DIT have en kopi af” prøvelsesattesten” tillige navn, fødselsdag og fødested på brudens far, wali. Vær opmærksom på at vielsen ikke kan finde sted uden prøveattesten.

Til selve vielsen skal bruden med far el. wali samt brudgommen være tilstede. Endvidere skal der medbringes to vidner. I fald man ikke selv kan arrangere vidner, kan det på forhånd aftales at DIT sørger for dette.

Til dækning af afgifter i forbindelse med vielsen betales et gebyr på i alt 1000 kr. Det er kun muligt at betale kontakt el. via mobile Pay.

Vielsesattesten fremsendes af DIT, straks vi modtager den fra kommunen. Skulle der opstå yderligere spørgsmål til vielsesprocessen, er I velkomne til at ringe på 3811 2225 alle hverdage ml. 11-15 eller maile på vielse@wakf.com