Det Islamiske Trossamfund

Ydelser

Vielse

 
 
 
 
 

Ønsker du at vide mere?
Skriv til os

Islamisk vielse

Ønskes islamisk vielse kan DIT forestå dette. En vielse hos os indbefatter samtidig også en registrering kaldet ”borgerlig vielse” ved den kommune man har bopæl i.


Før vielsen skal der udfyldes en såkaldt ”ægteskabserklæring”, hvilket man kan gøre på følgende link: ansøg om vielse - ægteskabserklæring


Efterfølgende vil man modtage en ”prøvelsesattest." Med denne i hånden kan man så ringe til os på 6086 8527 for at bestille en tid til den islamiske vielse.


Senest en uge før vielsen skal vi have en kopi af ”prøvelsesattesten” tillige navn, fødselsdag og fødested på brudens far / wali. Vær opmærksom på, at vielsen ikke kan finde sted uden prøveattesten.


Til selve vielsen skal bruden med far eller wali samt brudgommen være tilstede. Endvidere skal der medbringes to vidner. I fald man ikke selv kan arrangere vidner, kan det på forhånd aftales at DIT sørger for dette.


Til dækning af afgifter i forbindelse med vielsen betales et gebyr på i alt 1000kr. Det er kun muligt at betale kontant eller via MobilePay.


Vielsesattesten fremsendes af os, straks vi modtager den fra kommunen.


Skulle der opstå yderligere spørgsmål til vielsesprocessen, er I velkomne til at ringe på 3811 2225 mandag og onsdag kl. 13-16 eller sende en mail til vielse@wakf.com

Ægteskab


Vi tilbyder ydelser indenfor vielse, ægteskabsrådgivning, parterapi, skilsmisse mv. Tryk her for mere.

En velsignet start


Ægteskabskursus til de

som skal til at giftes, eller lige er blevet gift. Tryk her for mere.